Spelregels van de categorie 'jouw ideeën'

Wij hebben als doel, jou en je organisatie te ondersteunen bij het relatiebeheer. De doorontwikkeling van CRM Online heeft hierin een belangrijke bijdrage. De inhoud van onze updates is een samenspel van klantwensen, trends in de markt, commerciële ontwikkelingen en bugfixes. In deze categorie kan je je wensen m.b.t. ontwikkeling delen met ons en de rest van de community.

Kantekening

We realiseren ons dat dit verwachtingen schept m.b.t. de doorontwikkeling van ons product en de invloed die jij als klant op de ontwikkelagenda kan uitoefenen. Aangezien we wekelijks gemiddeld ……. klantwensen ontvangen, zijn we ook realistisch dat we deze verwachtingen niet altijd waar kunnen maken. Onze focus ligt erop verbeteringen door te voeren waar veel vraag naar is én commercieel lonend zijn.

Hoe gaan we met ideeën om?

Het is mogelijk je ideeën te plaatsen én te stemmen op andermans ideeën. Wij lezen vanaf de zijlijn met jullie mee. Op het moment dat een idee tenminste 20 stemmen heeft ontvangen, wordt de wens besproken tijdens het ontwikkeloverleg. De uitkomst van het overleg wordt in het topic met de community gedeeld.

Spelregels

Ieder community-lid kan één stem uitbrengen per topic. Let op, je hebt een maximum aantal stemmen te vergeven. De hoeveelheid stemmen die je kan uitbrengen zijn afhankelijk van je activiteit op dit platform. Hoe actiever te bent, des te maar stemmen je verzameld. Wanneer je het maximaal aantal stemmen hebt bereikt, is het alleen mogelijk op een nieuw topic te stemmen door een ‘oude stem’ in te wisselen. Wanneer een idee door ons wordt afgesloten, ontvang je een eventuele stem weer terug in je tegoed.

Aantal stemmen per vertrouwensniveau

Nieuwe gebruiker 2 stemmen

Benjamin 4 stemmen

Explorer 6 stemmen

Guru 8 stemmen

Mentor 10 stemmen