Gegevens invoeren in CRM

Hoi hoi,

Gegevens invoeren in CRM, iets waar ik iedere dag wel mee bezig ben. Ik heb een manier van invoeren die ik mezelf heb aangeleerd, ik ben benieuwd hoe anderen dat doen, wellicht zijn er handigere manieren? Op welk moment vul jij je CRM en heb jij een vaste manier van invoeren?

:face_with_monocle:

Hoi Anne,
Iedereen heeft zijn eigen werkwijze. Ikzelf vind het handigste om het de hele dag te hebben open staan en direct bij te werken, zoals je ook je mail en je agenda bijwerkt. Dan is het allemaal nog vers. Doe je het op een vast tijdstip, dan moet de planning en je discipline wel kloppen, anders loop je meteen weer achter of vergeet je bepaalde dingen.

Ik probeer gelijk de info in CRM te zetten, zodat ik het niet vergeet. Ik zit niet altijd achter mijn laptop dus werk ik het dan later bij. Soms onderweg gebruik ik de app. Meestal alleen voor het raadplegen van info of korte aantekeningen.

1 like

Hier ben ik zoekende, ik ben ook veel buiten en merk dan dat het bijwerken er nog weleens bij inschiet. Plan je hier een vast moment voor en doe je dit tussen de bedrijven door?

Anne, Hier plan ik geen vast moment voor. Ik heb wel eens gewerkt met het blokken van mijn agenda, maar dat werkte toch niet echt voor mij. Dus nu gewoon tussen de bedrijven door.

Wellicht een gekke vraag maar merk jij dat als het erbij inschiet je er een vervelend gevoel aan over houdt of los je die taken dan buiten CRM op?

Als ik erachter kom ga ik alsnog alles invoeren. Merk dat ik dan niet altijd alles meer weet, ga dan van mijn notities uit.